Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ


1η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

« ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ »



Ελληνίδες - Έλληνες

Σήμερα η Ελλάδα ψυχορραγεί, μετά από μια συντριπτική, καταιγιστική και συντονισμένη

επίθεση ΑΟΡΑΤΩΝ και ΟΡΑΤΩΝ δυνάμεων, διαπλεκόμενων σε όλα

τα επίπεδα της κοινωνικό - οικονομικής ζωής του τόπου.

Οι δυνάμεις αυτές και οι ύποπτες αγορές που πλέκουν τον ιστό της αράχνης

γύρω από την οικονομία της Ελλάδας,

επέβαλαν τα δεσμά της ξενοκρατίας, μέσω ΔΑΝΕΙΩΝ και ΔΝΤ στο λαό της,

μεθοδευμένα, σχεδιασμένα και ύπουλα.

Στόχος τους να κλέψουν ολοσχερώς τον δημόσιο πλούτο της χώρας

και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών .

Σύμμαχός τους ένα σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα

εμποτισμένο στα σκάνδαλα και στην διαπλοκή,

που δεν διστάζει να πυροβολεί εναντίον των εργαζόμενων Ελλήνων

επιδιώκοντας να μας καταστήσει όλους δούλους στον Μεσαίωνα των Πολυεθνικών.

Το κίνημα μας « ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ » ως κατ εξοχήν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

δηλώνει ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ με το ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ

που υποστηρίζει πως για να εξαφανιστούν οι Έλληνες, αρκεί κάποιος να καταστρέψει τη Γλώσσα και την Παιδεία τους, την προϊστορία και την ιστορία τους, τα ήθη και τα έθιμά τους, την Έλληνο - Ορθόδοξη παράδοση και τον αρχαίο και σύγχρονο πολιτισμό τους.

Διαλύστε την κοινωνική τους συνοχή με την παράνομη αθρόα μετανάστευση,

προπαγανδίστε την ιδεολογία της παρακμής κι ύστερα αφήστε τους γύπες να τους κατασπαράξουν.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το κίνημα «ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ» αντιπροσωπεύει Πανελλήνια Ένωση πολλών κινημάτων, τάσεων, φορέων και προσωπικοτήτων από όλους τους πολιτικούς χώρους που εκφράστηκαν μετά το μνημόνιο του ΜΑΪΟΥ 2010. Ο « ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ » δεν είναι ένας τυχαίος πολιτικός φορέας, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ που βγαίνει από τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού που απαρτίζει τον σύγχρονο ΥΓΙΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΘΑΡΤΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ιστό της χώρας. Ο «ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ» είναι Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ: ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ - ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ - ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ - ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΕΡΓΑΤΩΝ - ΑΓΡΟΤΩΝ και εν γένει ενεργών πολιτών που το διεφθαρμένο ξενόφερτο σύστημα και οι υπηρέτες του προσπαθούν να καταστρέψουν και να εξαφανίσουν, με ΥΠΟΠΤΑ σχέδια που περιλαμβάνουν ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Είμαστε το ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για όσα συμβαίνουν στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας.

Είμαστε ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΘΕΣ. Το κίνημα «ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ» είμαστε όλοι εμείς οι απλοί πολίτες της χώρας που αναλαμβάνουμε το μεγάλο χρέος της σωτηρίας της από την ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ της από υπερεθνικά κέντρα εξουσίας της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ( ΔΝΤ - ΟΝΕ - ΕΚΤ - ΕΕ ). Υψώνουμε λοιπόν το ανάστημα μας απέναντι στα κόμματα του σημερινού Πολιτικού Συστήματος και τους απαντάμε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ

Α. ΠΡΩΤΕΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

1. Δεν αναγνωρίζουμε καμία κυβερνητική πράξη που ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ και είναι αντίθετη με το κοινό περί δικαίου αίσθημα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

2. Καταγγέλλουμε και καταργούμε τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις ως άκυρες και ως αντίθετες στη μόνη νόμιμή λαϊκή βούληση. Καταργούμε όσους νόμους ψήφισαν οι 2 τελευταίες κυβερνήσεις με απώτερο στόχο τον περιορισμό των ατομικών μας ελευθεριών και τη νόθευση της δημοκρατικής αρχής.

3. Προβαίνουμε σε στάση πληρωμών του εξωτερικού χρέους για 3 χρόνια για να ανακάμψει η οικονομία μας. Επαναδιαπραγματευόμαστε το εξωτερικό χρέος και αναγνωρίζουμε το πραγματικό χρέος το οποίο δεν ξεπερνά τα 45 δις ( που με τους τόκους φτάνει τα 65 δις ). Το υπόλοιπο μέχρι τα 380 και πλέον δις είναι πλασματικό και δεν το αναγνωρίζουμε.

4. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις ( πέραν των ιδιωτικών απαιτήσεων ) προς το Ελληνικό κράτος.

5. Εθνικοποιούμε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και τους τομείς που άπτονται της εθνικής μας ασφάλειας. Αναλαμβάνουμε τον πλήρη εθνικό έλεγχο του χρηματοπιστωτικού τραπεζικού συστήματος της χώρας. Διευκρινίζουμε ότι εθνικός έλεγχος δεν σημαίνει μεταβίβαση προς το κράτος των τραπεζικών χρεών που δημιούργησαν οι τραπεζίτες. Η επιλογή αποχώρησης μας ή όχι από το ευρώ θα πραγματοποιηθεί με μόνο κριτήριο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επίτευξη κέρδους άμεσου και μακροπρόθεσμου για τον Ελληνικό λαό.

6. Όραμά μας είναι η δημιουργία ενός κράτους φιλειρηνικού και σεβαστού σε κάθε ΙΣΧΥΡΟ. Ενός ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που δεν θα υποχωρεί έναντι οποιουδήποτε γείτονα που θα ήθελε να προσβάλει ή να θέσει υπό αμφισβήτηση τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ( όπως χάραξη Α.Ο.Ζ. ορίων χωρικών υδάτων, οικειοποίηση πολιτισμικών και θρησκευτικών συμβόλων) ενός ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ υπεύθυνου πολιτικά που θα αντιστέκεται σθεναρά και με αξιοπρέπεια σε όποιον θα ήθελε να το βλάψει, διαθέτοντας αξιόμαχες ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Β. ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΑΞΗΣ

ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

1. Άμεση κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Άμεση κατάργηση των βουλευτικών επιδομάτων, υπουργικών, πρωθυπουργικών και προεδρικών χορηγιών, διευκολύνσεων και σε είδος παροχών κ.λ.π που λαμβάνουν τα πολιτικά πρόσωπα και μείωση της αποζημίωσης τους στον τιμητικό μισθό ύψους του μέσου όρου των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων.

2. Άμεση κατάργηση κάθε είδους επιχορηγήσεων από εθνικούς ή ευρωπαϊκούς οικονομικούς πόρους προς τα κόμματα.

3. Αυστηρό ασυμβίβαστο των προσώπων, μεταξύ των αξιωμάτων της εκτελεστικής, νομοθετικής και δικαστικής εξουσίας και μη συμμετοχή των εκλεγέντων βουλευτών σε υπουργικές θέσεις.

4. Εξυγίανση της Δικαιοσύνης, εφαρμόζοντας την Αρχή της Μηδενικής Ανοχής ΛΟΓΟΥ και ΕΡΓΟΥ επί παντός.

5. Κατάργηση των θέσεων που καταλαμβάνουν πολιτικά πρόσωπα, στον δημόσιο τομέα (γενικούς γραμματείς, διοικητές οργανισμών κτλ).

6. Υποχρέωση απόδοσης λογοδοσίας των ασκούντων δημόσια πολιτική εξουσία και διαχείριση δημόσιου χρήματος, κατά το πέρας των καθηκόντων τους, θέτοντας ως υπέγγυα όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, μέχρι την αποδοχή της λογοδοσίας.

7. Φορολογικός και περιουσιακός έλεγχος (επί κινητών κι ακινήτων) σε όλους τους διατελέσαντες Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Βουλευτές, γενικούς γραμματείς, διοικητές οργανισμών, από το 1974 κι εντεύθεν. Μέχρι δε, την ολοκλήρωση του ελέγχου και την έκδοση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης (σε περίπτωση δικαστικής εμπλοκής) προσωρινή δέσμευση των ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων. Διεξαγωγή έρευνας προς κάθε κατεύθυνση (συμπεριλαμβανομένων και μη πολιτικών) από το 1974 κι εντεύθεν για την αναζήτηση και καταλογισμό διοικητικών, αστικών ή ποινικών (ακόμη και όσων έχουν παραγραφεί ) ευθυνών για την χρεωκοπία της Ελλάδος και παραδειγματική τιμωρία αυτών που θα κριθούν ένοχοι. Στους ενόχους, πέρα του καταλογισμού των αστικών ή ποινικών ευθυνών τους, ως διοικητικό ατιμωτικό μέτρο, θα επιβάλλεται η αφαίρεση της Ελληνικής ιθαγένειας κι ο εξοστρακισμός τους.

Γ. ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

1. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Αποχώρηση από κάθε διεθνή σύμβαση που μετατρέπει την Ελλάδα σε απάνθρωπο ευρωπαϊκό στρατόπεδο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών. Αυστηρός αποκλεισμός των συνοριακών εισόδων. Καμιά νομιμοποίηση παραμονής παράνομων μεταναστών, με εξαίρεση τους ανθρωπιστικούς λόγους και τους λόγους πολιτικού ασύλου. Έλεγχος κι ακύρωση άμεσα όλων των παράνομων ελληνοποιήσεων των τελευταίων 10 ετών κι επιστροφή των εν λόγω αλλοδαπών στις χώρες τους.

2. ΠΑΙΔΕΙΑ

Άμεσος εκσυγχρονισμός του εκπαιδευτικού συστήματος με έμφαση στην δημιουργική διδαχή της κλασικής Ελληνικής παιδείας και γλώσσας, προσαρμοσμένων στο ανάλογο επίπεδο όλων των βαθμίδων υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Αφετηρία για την δημιουργία ευσυνείδητων, ελεύθερων, αδέσμευτων και με κριτικό πνεύμα ΠΟΛΙΤΩΝ. Επαναλειτουργία όλων των σχολείων που έκλεισαν εξ' αιτίας τους σχεδίου "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ". Όλα τα Ελληνόπουλα να έχουν δικαίωμα και πρόσβαση στην δωρεάν παιδεία, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό.

3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Κατάργηση των πολυδύναμων Αστυνομικών Τμημάτων κι επαναφορά και λειτουργία των τμημάτων πόλης με την απαραίτητη στελέχωσή τους. Προβλέπουμε βαρύτατες ποινές για τους εμπόρους ναρκωτικών. Πρώτιστο χρέος μας η διαφύλαξη της ΝΕΟΛΑΙΑΣ μας από την μάστιγα όλων των ναρκωτικών ουσιών με τη θέσπιση προστατευτικών πλαισίων ( ενημέρωσης - πρόληψης -απασχόλησης - περίθαλψης και θεραπείας).

4. ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΝΟΙΑ

Άμεση επαναφορά του κράτους πρόνοιας: αξιοπρεπής παροχή υπηρεσιών Υγείας εκ μέρους του κράτους προς τους πολίτες του με κατάργηση του περιβόητου "εισιτηρίου" κατά την επίσκεψη σε νοσοκομεία. Καμία μείωση συντάξεων τουλάχιστον στους νυν συνταξιούχους.

5. ΕΡΓΑΣΙΑ

Επανεφαρμογή των κοινωνικών κι εργασιακών δικαιωμάτων κι επιστροφή τους σε επίπεδα που να επιτρέπουν την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών. Καμία απόλυση εργαζομένου, αλλά ορθολογική κατανομή του υπάρχοντος δυναμικού. Δίνουμε προτεραιότητα στη μέριμνα για εξασφάλιση εργασίας στους άνεργους ΝΕΟΥΣ καθώς επίσης στους κατοίκους των ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ και ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ περιοχών. Προγραμματική μας δέσμευση αποτελεί η στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών.

6. ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Φορολόγηση των πολιτών βάσει των πραγματικών εσόδων και εξόδων τους ή χαμηλός συντελεστής φορολόγησης επί του κύκλου εργασιών. Αύξηση του αφορολόγητου εισοδήματος σε επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης. Πλήρης κατάργηση των έμμεσων φόρων (πχ ΦΠΑ) σε είδη πρώτης ανάγκης και σημαντική μείωση των υπολοίπων συντελεστών, με εξαίρεση αυτών των ειδών πολυτελείας. Καταγραφή και φορολόγηση της περιουσίας ανεξαιρέτως όλων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

7.ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επαναπροσδιορισμός της εξωτερικής πολιτικής με μοναδικό κριτήριο την εδαφική ακεραιότητα, την εθνική ανεξαρτησία και την ανεκχώρητη προστασία των ζωτικών κυριαρχικών συμφερόντων της Ελλάδος.

Δ. ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εκπόνηση σχεδίου ανάπτυξης της χώρας για την δημιουργία πρωτογενούς και δευτερογενούς εθνικού προϊόντος (γη, αέρας, ήλιος, θάλασσα, ιστορία) με:

α) αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων με την παραδοσιακή μέθοδο καλλιέργειας του γηγενούς γεωργοκτηνοτροφικού και αλιευτικού κεφαλαίου (ντόπιες ποικιλίες, αυτόχθονα ζώα, συμβατική αλίευση)

β) την ανάπτυξη σε μακροπρόθεσμες υγιείς βάσεις της τουριστικής βιομηχανίας.

γ) την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας

δ) τον επαναπατρισμό της εμπορικής ναυτιλίας.

ε) κατάργηση του "Καλλικράτη" κι επαναφορά της κοινότητας ως το βασικό κύτταρο τοπικής αυτοδιοίκησης κι ενεργοποίηση συνεταιριστικών δράσεων.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ

Το κίνημά μας " ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ " προτίθεται (εφόσον αυτό καταστεί χρονικά εφικτό) να συμμετάσχει ΑΥΤΟΝΟΜΑ στις εθνικές εκλογές, προκειμένου αυτές οι ΑΡΧΕΣ - ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ να γίνουν αποδεκτές από τον Ελληνικό λαό και να υλοποιηθούν άμεσα.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Όλους τους Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να ζήσουν με Νομιμότητα, Δικαιοσύνη κι Αξιοπρέπεια να συμπαραταχθούν σ' αυτόν τον Δίκαιο Αγώνα με την πεποίθηση και την βεβαιότητα, ότι όλα τα παραπάνω θα αποκατασταθούν και το μέλλον θα διαγραφεί λαμπρό ξανά σ' αυτόν τον Ιερό Τόπο.

Με Ελληνικούς Πατριωτικούς Χαιρετισμούς!



"ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ»



http:www.dromosellinon.gr



Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ "ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΝΤΕ:

http://www.youtube.com/watch?v=viKJ9Yrhukk&list=UUYP9LN_faPHCFcJXaNryVSQ&index=1&feature=plcp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου