Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

Aγαπητοί, φίλες και φίλοι των ελληνικών γραμμάτων!!!
Δεν είναι δυνατόν να ανεχθώ, τόσον εγώ όσο και η ευρύτερη Εκπαιδευτική Κοινότητα, ούτε ένα δευτερόλεπτο ακόμη να συμβαίνουν τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα, να ζητά κάποιος να του αναγνωρίσουμε πνευματικά δικαιώματα για ελληνικές λέξεις, πολύ δε περισσότερον, όταν αυτός ο "κάποιος" μας απειλεί με δικαστήρια και χρηματικές ποινές, ως να είναι "κύριος", "αφέντης", και ιδιοκτήτης των ελληνικών λέξεων!
Εξηγούμαι αρχίζοντας από την δική μου περίπτωσιν:
ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE (Tα θυμάστε οι περισσότεροι):
1.Δημήτριος Μαντές: Αποκωδικοποίηση της λέξης ΕΛΛΗΝ.
https://www.youtube.com/video_copynotice?v=a3e-iOdY2Jg
12 Μαΐου 2010 - 10:19
Γιατί κατέβασε το Youtube αυτό το βίντεό μου;
Διότι περιείχε τις "απαγορευμένες" λέξεις "άποκωδικοποίηση" και "ΕΛΛΗΝ" που είναι είναι ιδιοκτησία κάποιου!
Μαντέψτε ποιου!!!
Πάμε παρακάτω:
2. https://www.youtube.com/watch?v=aN0wGmGFMiM
Δημήτριος Μαντές: Πώς το ΥΔΩΡ έγινε νερό.
9 Μαΐου 2010 - 10:54
 Γιατί το κατέβασε το Youtube; Διότι πάλι ο ίδιος "κύριος" αξίωσε πνευματικά δικαιώματα, αφού θεωρεί ότι είναι ο μόνος αρμόδιος να ομιλεί για αποκωδικοποιήσεις ονομάτων. Και όχι μόνο θεωρεί, αλλά στέλνει κόσμο και στα δικαστήρια.
Πάμε παρακάτω:
3.https://www.youtube.com/watch?v=s-ylijfMCuE
ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΧΩΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ
25 Οκτωβρίου 2011 - 23:00
Πάλι τα ίδια! Ο κ. Θεολόγος Σημαιοφόρος απαίτησε και από αυτό το βίντεο πνευματικά δικαιώματα και μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεσις (που θα ξεκαθαρίσει σύντομα αφού του έχω κάνει ΜΗΝΥΣΗ από 26/2/2014 για απόπειρα εκβιασμού (μου ζήτησε χρήματα για να μη με σύρει στα δικαστήρια,- έτσι είπε, για απόπειρα απειλής και εξύβρισης, αφού δεν είχε τι να απαντήσει στην ερώτησή μου:" Μπορείτε να μου υποδείξετε κύριε, με ποια λέξιν κατεπάτησα πνευματικήν σας ιδιοκτησία;"

Τα εμπορικά σήματα που έχει κατοχυρώσει ο εν λόγω "πονηρός" κύριος, ασφαλώς και δεν είναι μεμονωμένες λέξεις (φανταστείτε να κατοχυρώσει την λέξιν "καλημέρα" - θα περπατάγαμε όλοι μουγκοί και άλαλοι στο δρόμο), βρίσκονται στη διεύθυνση της ιστοσελίδας του και είναι:
http://www.ramafa.gr/trademarks.html
Υπουργείο Εμπορίου- Τμήμα κατάθεσης σημάτων:
Οι κατοχυρωμένες λέξεις - σήματα: "ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ", ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΣ ΚΩΔΙΞ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ" και ΡΑΜΑΦΑ-ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ RAMAFA- ELLIN LOGOS"

Αυτά σχετικά με τα εμπορικά του σήματα και νομίμως, δεν έχει το δικαίωμα άλλος να τα κάνει εμπορικά του σήματα ή να εκδώσει βιβλία  ή άλλα προϊόντα με αυτόν τον τίτλο με σκοπόν το κέρδος. (Κατανοητό). Αλλά όχι και δεν μπορεί να τα αναφέρει!!! Ειδικά, αν απλώς συνομιλεί και δεν έχει σκοπόν το κέρδος. Άσχετα αν ο "κύριος" θεωρεί πλέον εν πλήρη συγχύσει ότι, κάθε φορά που θα λέμε "ΚΩΔΙΞ" ή "αποκωδικοποίηση" ή τη λέξιν "ΕΛΛΗΝ" ή θα πρέπει να του ζητάμε συγνώμη, ή να του εμβάζουμε στο λογαριασμό του κι από ένα 100άευρο!!! ( Η αλεπού στον ύπνο της, πετειναράκια βλέπει).
Βέβαια, αυτά τα κάνει όπου "μπορεί", διότι αν είναι μάγκας και νταής, ας πάει στην Ευελπίδων και όσοι, Νομικοί, Δικαστές, Εισαγγελείς,Δικηγόροι και Αρεοπαγίτες χρησιμοποιούν την λέξιν "ΚΩΔΙΞ" (γεμάτη κώδικες η νομοθεσία), ας κάνει τον παλικαρά και να τολμήσει να μιλήσει για "πνευματική ιδιοκτησία" ή να ζητήσει χρήματα, να δει τι καμπάνες θα φάει!!!

Στη συνέχεια λοιπόν της δικαστικής μου υποθέσεως, θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ περισσότερον αφού είναι σε εξέλιξη, αφού αποδείξω περίτρανα ότι ουδένα από τα ανωτέρω "σήματα" χρησιμοποίησα (τα βίντεό μου,που ΔΕΝ έχουν και σκοπό το κέρδος, βρίσκονται στο internet, όσα διεσώθησαν και μπορείτε να το διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια), αφού φάει την "καμπάνα" που του χρειάζεται, κατόπιν θα επιφυλαχθώ και για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.  (Ξέρει αυτός). Είναι γεγονός ότι "ο ψεύτης και ο κλέπτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται". Και ειδικά όσοι κλέβουν από πνευματική ιδιοκτησία άλλου, αυτοί φωνάζουν περισσότερο!!! Το έχετε παρατηρήσει, έτσι δεν είναι;!!!
Για την περίπτωση αυτή, ο λαός μας  έχει ομιλήσει με ετέραν παροιμία: " Φωνάζει ο κλέφτης, να ακούσει ο νοικοκύρης"!!!
Και επειδή στην προκείμενη περίπτωση, ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ είναι ο αείμνηστος Ηλίας Λ. ΤΣΑΤΣΟΜΟΙΡΟΣ,ο πρώτος που ομίλησε για αποκωδικοποίησι του Ελληνικού Αλφαβήτου εις το βιβλίον του "ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ", ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΑΥΛΟΣ, 1991, από εκεί λοιπόν και ενώ ο κ. Τσατσόμοιρος "έφυγε" από την ζωή το 1991 και δεν μπορούσε να υπερασπίσει τα δικαιώματά του, πήραν, δανείστηκαν, οικειοποιήθηκαν και έκλεψαν πολλοί, παριστάνοντας σήμερον τις αυθεντίες και μάλιστα τις θιγμένες αυθεντίες!!! (Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται), έγινε πλιάτσικο με λίγα λόγια!

Εν προκειμένω, η αποκωδικοποίησις του κ.Θεολόγου Σημαιοφόρου εις το γράμμα Ν, με την λέξη "Νους", (ολόκληρη η "αποκωδικοποίησίς" του είναι Ν= Νους,Νόμος, νερά εις την Φύσιν), ότι αφορά τον ΝΟΥ, την αναφέρει πρώτος από το 1991 (όταν δεν υπήρχε καν ΡΑΜΑΦΑ) και παραθέτω το σχετικό σύνδεσμο στη σελίδα 223 -224 όπου: Εις το γράμμα Ν:
http://www.scribd.com/doc/100862903/%CE%97-%CE%9B-%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%9C%CE%9F%CE%99%CE%A1%CE%9F%CE%A3-%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%91-%CE%93%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%A3%CE%95%CE%A9%CE%A3-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%93%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3#scribd
Νοέω= "παρατηρώ δια των οφθαλμών...για την πανάρχαια, ίσως, αντίληψη το "νοέω" είχε κάποια σχετική με το σύμπαν του Αναξαγόρα, το οποίον ετέθη σε κίνηση..υπό του νου..τέτοιος τρόπος είναι ο Νους.." και με τον ΝΟΥ κλείνει τις λέξεις που αποκωδικοποιούν το γράμμα Ν ο κύριος Τσατσόμοιρος από το 1991 ήτοι: (Ναίω,Νέκυς,Νυξ,Ναυς και Νοέω - Νους).

- Λοιπόν; Ερωτώ τη σεβαστή ομήγυρη!
Ποίος είναι ο κλέπτης και ποίος  είναι υπόλογος για πνευματικά δικαιώματα;
Στην συνέχεια δε, (γνωστή τακτική και από άλλους του ομοίου είδους) προσθέτουμε και την λέξιν "Νόμος" (άλλος συγγραφέας αποθανών μίλησε για αυτή πρώτος και γνωρίζω ποιος), και για να καλύψουμε κάθε ίχνος (το τέλειον έγκλημα) "πετάμε" και μια ανοησία μεγατόνων, "νερά εις την Φύσιν"  (και πράσινα άλογα),αγνοώντας βασικές Αρχές, ότι εις την Αρχαίαν Γλώσσαν δεν υπήρχαν "νερά", υπήρχαν μόνον Ύδατα, (η λέξις "νερά"- (νεαρά) είναι της Βυζαντινής περιόδου, οπότε ουδεμίαν σχέσιν μπορεί να έχει με  Αρχαίαν  Ελληνικήν Γραμματείαν και Αποκωδικοποίησιν!!!

Αυτά τα γράφω για να μπαίνει μία Τάξις εις το Χάος και να πάψει αυτό το γαϊτανάκι "ο κλέψας του κλέψαντος".
Όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους λοιπόν, ας περιοριστούν εις τα του οίκου τους, ας μετριάσουν το απύθμενο θράσος τους και ας λάβουν σοβαρά υπ΄όψιν τους τις παροιμίες:
"Λαγός την πτέρην έσεισε, κακόν της κεφαλής του".
" Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος". (Αν δε, είναι και ..φαλακρός, διπλό κακό της κεφαλής του).
και "Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον Νοικοκύρη".
Επειδή ο πρώτος κλέψας, έτυχε να δικάσει το δεύτερο κλέψαντα, δεν θα είναι πάντα τόσο τυχερός και η όρεξη θα του κοπεί οριστικά!!! (Ειδικά όταν βρεθεί απέναντι σε σε ακέραιους ανθρώπους που δεν συνηθίζουν να κλέβουν, ούτε από ασχέτους,ούτε από αδαείς και αστοιχείωτους, πολύ δε περισσότερον, από την μητέρα που τους γέννησε!!!). (ΕΛΛΑΔΑ)

Ας μην ελπίζουν λοιπόν οι κάθε λογής απατεώνες,τσαρλατάνοι και Ελλαδέμποροι (αυτοί που οικειοποιούται και πωλούν ένα κοινό και ελληνικό  αγαθό με σκοπό το κέρδος), ότι εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε ΜΝΗΜΗ και ΚΡΙΣΗ, διότι απατώνται οικτρά!

Αγαπητοί φίλοι της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας και των Ελληνικών Γραμμάτων.
Όσοι προερχόμαστε από τη μεγάλη  Εκπαιδευτική Οικογένεια όπως ο ομιλών, ο κύριος Μάρκου και πολλοί ακόμη  βλέποντες άναυδοι να ορθώνουν ανάστημα τέτοια ανθρωπάρια χωρίς να ερυθριούν και χωρίς να αισχύνονται, σας διαβεβαιώ ότι ΑΡΓΟΥΜΕ ολίγον, αλλά στο τέλος καθίζουμε σίγουρα και εκ του ασφαλούς, κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Όσοι χρησιμποοιείτε τις λέξεις «ΚΩΔΙΞ» και ΚΩΔΙΚΕΣ όπως εγώ για τις δικές μου προσωπικές εκδοχές σχετικά με τα 24 γράμματα της ελληνικής Αλφαβήτου, δεν έχετε ουδεμίαν υποχρέωσιν να αναγνωρίσετε τον κ. Θεολόγο Σημαιοφόρο ως τον μόνο ιδιοκτήτη και αφεντικό των λέξεων και των κωδικών και κακώς επισκέπτεται σελίδες και απειλεί!!! (Ακούστε θράσος " ως μοναδικού πνευματικού ιδιοκτήτου των Γραμματικών κωδικών εννοιών!!) Απεναντίας, έχετε ιεράν υποχρέωσιν να αναφέρετε τον κ. Ηλία Λ Τσατσόμοιρο ως τον ΠΡΩΤΟ  πνευματικό ιδιοκτήτη και πρώτο διδάξαντα Συγγραφέα και αποκωδικοποιητή των 24 γραμμάτων της Αλφαβήτου, ενώ κάθε επίδοξο διεκδικητή να αντιμετωπίζετε με ένα μεγάλο ερωτηματικό, ειδικά όταν αρχίζει να δραστηριοποιείται, 12 χρόνια αργότερα από τον κ. Τσατσόμοιρο. Σίγουρα λοιπόν δεν είναι ο μοναδικός, έρχεται πολύ μεταγενέστερος και με πολλά "δανεικά" που οικειοποιήθηκε, ενώ κατά την προσωπικήν μου άποψιν, η παντελής έλλειψις ευγενείας, σεβασμού εις τον πρωτοπόρον Τσατσόμοιρο και η έλλειψις στοιχειώδους Συλλογικής Συνειδήσεως, συνηγορούν εις ένα και μοναδικόν συμπέρασμα:

Ο εν λόγω εκβιαστής και με το ζόρι "ιδιοκτήτης",

ΟΥΔΕΜΙΑΝ σχέσιν έχει με το αντικείμενον!!!

Δημήτριος  Μαντές
Εκπ/κός - Συγγραφέας- Ερευνητής

7/08/2015

http://www.scribd.com/doc/100862903/%CE%97-%CE%9B-%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%9C%CE%9F%CE%99%CE%A1%CE%9F%CE%A3-%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%91-%CE%93%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%A3%CE%95%CE%A9%CE%A3-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%93%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3#scribd

15 σχόλια:

  1. Τελικά κύριε Μαντέ κερδίσατε το δικαστήριο η το χάσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν απαντώ σε αγνώστους και σε δειλούς. Διαλέξτε τι από τα δύο είστε.

      Διαγραφή
    2. Φρόντισε το Σύμπαν να του απαντήσει.Πεθανε σήμερα και ησυχασαμε όλοι από ένα παράφρονα δικομανη.

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ! ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.

      Διαγραφή
  2. Πράγματι, ο καθένας μπορεί να εφεύρει τον δικό του Κώδικα Γραμματικών Εννοιών. Και όντως, ψήγματα προσέγγισης των Αληθινών Εννοιών βρέθηκαν στα κείμενα του Πλάτωνα και του Τσατσομοίρου (ίσως και αλλού). Αυτές, όλες μαζί, μας κάνουν 4 Έννοιες. Οι υπόλοιπες 20; Ο Λεξιλόγιος Κώδικας του Θ. Σημαιοφόρου είναι εμπεριστατωμένα (για όποιον τον προσεγγίσει και μελετήσει) όλες οι Αληθινές Έννοιες των Γραμμάτων. Το γεγονός ότι δεν αποδέχεστε αυτόν τον Κώδικα είναι βεβαίως δικαίωμά σας. Άλλωστε, εσείς χάνετε…
    Όταν ο κύριος Σημαιοφόρος θεμελίωσε και τεκμηρίωσε τον Κώδικά του, τον αφιέρωσε σε όλους τους Έλληνες Νόες, με στόχο να εκλάμψει εκ νέου ο Πολιτισμός και να ειρηνεύσει η Ανθρωπότητα. Το Κώδικά του δίδαξε δωρεάν για πολλά χρόνια, σε αντιδιαστολή με εσάς, κύριε εκπαιδευτικέ, που πληρώνεστε πάμπολλα χρόνια από τον Ελληνικό Λαό για να διδάσκετε τις μπούρδες του Υπουργείου… Ο κύριος Σημαιοφόρος συνεχίζει να διατηρεί, με δικά του έξοδα, ιστοσελίδες και You Tube, προκειμένου οι Έλληνες να ενημερώνονται, δωρεάν, για την κληρονομιά των προγόνων τους που εσείς πολεμάτε και υβρίζετε…
    Το γεγονός ότι ο Θ. Σημαιοφόρος ενεπλάκη σε δικαστικές διενέξεις από 15ετίας, ήταν γιατί πολλοί «έξυπνοι» σαν κι εσάς, προσπάθησαν να κλέψουν και να αλλοιώσουν το Κώδικα που, καλώς ή κακώς, του δόθηκε από το Σύμπαν για να τον διδάξει. Το πόσο μεμπτό είναι να προφυλάσσει κάποιος, αυτό που θεωρεί Ιερό, νομίζω πως κανένας δεν είναι σε θέση να το κρίνει.
    Είναι όμως επικριτέο το γεγονός ότι κάποιοι, αντί να παραδεχθούν την Αλήθεια, στέκονται στα χαμηλά, κάνοντας όση πιο πολλή ζημιά μπορούν, καθώς στο βάθος του μυαλού τους υπάρχει η συμπλεγματική σκέψη «Γιατί αυτός και όχι εγώ…»
    Ε! Τί να σας πω, κύριε καθηγητά… Ρωτήστε το Σύμπαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Τον κακό σου τον καιρό. Ο πρώτος Συμπαντικός Κώδικας είναι είναι "Δωρεάν ελαβατε, δωρεάν δωτε". Αν ήταν λοιπόν από το... Σύμπαν οι προφορικές του σκουπιδιου αυτού, δεν θα τον πείραζε να έπαιρνε τη γνώση αυτή ο κόσμος. Όμως ως κοινός ΚΛΕΦΤΗΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,κατακλεψε τον Τσατσομοιρο και μετά ρίχτηκε σε έναν ΑΓΩΝΑ να τιμωρεί όποιον χρησιμοποιούσε συμπαντική γνώση. Θύματα; Πολλά και αξιόλογα. ΤΖΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, Αργυρόπουλος, Μάρκου, εγώ και πολλοί άλλοι. Το κόμπλεξ του σκουπιδιου αυτού ήταν να γίνει Δόκτωρ με το ζόρι.Αγορασε έναν τίτλο από το γνωστό και ανύπαρκτο μαϊμού Ίδρυμα Alpine και κοκορευονταν στους αδαείς.Τελος, δεν έζησε σύμφωνα με αυτά που δίδασκε. Αν όντων γνώριζε τους Κώδικες δεν θα έσκυβε τη μεσουλα του σε υποταγή να σώσει το τομάρι του. Σήμερα είναι η κηδεία του. Ένα σκουπίδι λιγότερο. Υπάρχει θεία Δίκη για όλα τα σκουπίδια.Το τέλος του καθένας μας, μαρτυρεί και πόσο δίκαια ή άτομα ζήσαμε. Ο άτιμος θάνατος θα αρμόζει πάντα σε ένα άτιμο άνθρωπο που δεν του πρέπει καμία τιμή και καμιά υπόληψη. Η Γαία έκανε το χρέος της και τον πέταξε στον κάδο ανακύκλωσης. Όπου πάνε όλα τα σκουπίδια.

      Διαγραφή
    3. Τι να απαντήσω σε ανθρώπους που δεν έχουν το κουράγιο καν, να υπογράψουν την άποψή τους με το αληθινό τους όνομα; Ανύπαρκτα λόγια, ανύπαρκτων ανθρώπων - μηδενικών.

      Διαγραφή
  3. Γνωρίζω πολύ καλά ποια είστε κ. Τυράσκη. Ανήκετε στο φαν του κυρίου ανεγκέφαλου και καλά κάνετε. Επειδή ο ίδιος δεν μπόρεσε να μου απαντήσει ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ τα τρία βίντεό μου αρχικά (Αποκωδικοποίησις της λέξεως ΕΛΛΗΝ, πώς το ΥΔΩΡ έγινε νερό και Κώδικας Ιχώρ) τα ξαναανέβασα όμως και άν τολμάει ας τα ξανακατεβάσει να δει τι θα πάθει, επειδή λοιπόν τα βίντεό μου εξ αρχής ούτε εμπορικά του σήματα περιείχαν (τις μπούρδες του για νερά στη Φύση), ούτε με σκοπό το χρήμα ανέβασα αφού δεν περιέχουν διαφημίσεις, μήπως μπορείτε έξυπνη κυρία Παντογνώστης, να μου πείτε εσείς ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ και τα κατέβασε από το ΥΟUTUBE την πρώτη φορά, ενώ δεν τολμά να τα αγγίξει ξανά; Ο ίδιος δεν απάντησε πάντως. Μήπως σας βρίσκετε εσάς μία απάντηση πλην του ότι θεωρεί ότι οι λέξεις "ΚΩΔΙΞ", "ΑΠΟΚΩΔΙΚΙΠΟΙΗΣΗ" και "ΕΛΛΗΝ" είναι πράγματι δική του αποκλειστική περιουσία και δεν μπορεί άλλος κανείς να τις χρησιμποποιήσει χωρίς την άδειά του, πράγμα που οδηγεί κατ΄ευθείαν στην παράνοια και σε εγκλεισμό του στο Ψυχιατρείο. Αυτό. Σκεφτείτε την απάντησή σας να είναι λογική και όχι μπούρδες ότι τάχα το παχύσαρκο και φαλακρό αυτό κατασκεύασμα πήρε απ΄ευθείας από το Σύμπαν με θεϊκό τρόπο τους Κώδικες (συγνώμη για τα γέλια) ως σύγχρονος Μωυσής, ενώ στην ουσία τους έκλεψε εν ψυχρώ από τον πρωτοπόρο Ηλία Τσατσόμοιρο, ο οποίος δυστυχώς δεν ζει να του τα τρίψει στα μούτρα όπως θα του άξιζε.Μια κακή αντιγραφή του Τσατσόμοιρου είναι και ένα προϊον κλοπής όλο το κατάπτυστο αυτό κατασκεύασμα.όσο για σας και τους άλλους τρεις ψευδομάρτυρες Ευσταθίου,Θεοδωροπουλου,και Αντωνίου, να σκεφτείτε καλά τι θα καταθέσετε όταν θα ακουμπήσετε το χέρι σας στο Ευαγγέλιο, αφού η ψευδομαρτυρία είναι ποινικό αδίκημα, για το οποίο θα κληθείτε σύντομα να έρθετε προ των ευθυνών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νέμεσις λέγεται. Όταν το παχύδερμο έκλεβε την πνευματική περιουσία του Τσατσόμοιρου, ο δύστυχος Ηλίας Τσατσόμοιρος δεν ήταν εν ζωή να υπερασπιστεί τα δικαιωματά του και δυστυχώς ούτε οι κληρονόμοι του. Το άθλιο ανθρωπάριο αυτό, όμως είχε την ίδια τύχη που του άξιζε.Πριν το θερινό Ηλιοστάσιο φέτος, έφυγε για τον άλλο Κόσμο υπό το βάρος της ανοησίας και της βλακείας του, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει το αδιέξοδο από τις ίδιες τις άφρονες πράξεις του, πράγμα που συμβαίνει με όλους όσους, δεν ζουν σύμφωνα με αυτά που διδάσκουν. Εδώ ισχύει και το "Μηδένα προ του τελους μακάριζε
      " και το ανθρωπάριο αυτό κρίθηκε από το άθλιο και άδοξο τέλος του καθοριστικά και αμετάκλητα, βάζοντας ΦΡΑΓΗ σε ένα ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ την δικομανή τακτική του, τόσο εναντίον τόσων Συγγραφέων, όσο και εναντίον εμού του ιδίου, που με κατηγορούσε ότι έκλεψα κώδικες και ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη ήθελε 25.000 ευρώ. (Τόσο κοστολόγησε αυτός ο άθλιος και τους κώδικες, και την πολύτιμη ψυχική του υγεία, όταν τον συνέλαβαν για εκβιασμό εναντίον μου). Γλίτωσε ο ίδιος από τη μιζέρια που τον έδερνε, γλίτωσε ο πνευματικός κόσμος από ένα ακόμη σκουπίδι (Ο Ελληνισμός αυτοκαθαρίζεται) γλιτώσατε κι εσείς από την ψευδορκία και θα το σκεφτώ αν θα σας μηνύσω για την ψευδορκία που έχετε ήδη καταθέσει εις βάρος μου. Και το χειρότερο: Να πάτε να τον αναστήσετε να σας υπερασπιστεί πρόβατα! Αυτό είναι το τέλος όλων των ΑΘΛΙΩΝ. Η Νέμεσις μίλησε, η Διακοισύνη του Θεού αποδόθηκε. Εγώ ζω και υγιαίνω ευτυχισμένος με την οικογένειά μου, χαίρω της εκτίμησης όλων των Συγγραφέων του Πνευματικού χώρου και του Ελληνισμού κι αυτός είναι στο χώμα. Η αυλαία έκλεισε. Ο Θεός μίλησε.

      Διαγραφή
  4. Ο περί Ποινικού Κώδικα Νόμος (ΚΕΦ.154)
    Ποινή ψευδορκίας
    111. Όποιος διαπράττει το ποινικό αδίκημα της ψευδορκίας ή της πρόκλησης σε ψευδορκία, υπόκειται σε φυλάκιση που δεν υπερβαίνει τα επτά χρόνια. Να το έχετε υπ΄όψιν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Θεολόγος Σημαιοφόρος μου ζητά με αγωγή 25.000 ευρώ (τόσα του λείπουν για να βιοπορήσει) διότι λέει ότι χρησιμοποίησα "απαγορευμένες" και δικές του λέξεις (ΚΩΔΙΚΑΣ - ΕΛΛΗΝ - ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, προσοχή είναι δικές του λέξεις)και πραγματοποίησε την απειλή του ότι αν δεν τον αποζημειώσω θα μου κάνει αγωγή. Στην πορεία και ενώ τον μήνυσα διότι μου κατέβασε τρία από τα βίντεό μου και με εκβίασε ζητώντας μου χρήματα, δεν του άρεσε η κίνηση, προσεβλήθη και "ταλαιπωρήθηκε" από την μήνυσή μου, που κάθε άλλο ψευδής είναι αφού αυτός αξίωσε ανύπαρκτα πνευματικά δικαιώματα και τώρα φρονεί αφρόνως ότι με τις 25.000 ευρώ που μου ζητά θα γιάνουν τα ψυχολογικά του τραύματα. Αμ, η περίπτωσίς του είναι ανίατη. Προς τούτο δε χρησιμοποιεί και "χειρίζεται" αθώους ανθρώπους τους οποίους ωθεί προς "ψευδομαρτυρία" με άμεσες νομικές συνέπειες, προκειμένου για μίαν εισέτι φορά, να νομίσει ότι θα οικονομήσει και θα αποκομίσει χρήματα από τίμιους ανθρώπους. Η Εκπαιδευτικη και Συγγραφική Κοινότητα βοά, για το ποιος τρελάθηκε, στέλνει κόσμο στα δικαστήρια με την τρελή απαίτηση ότι είναι "κύριος και αποκλειστικός ιδιοκτήτης ελληνικών λέξεων". Σημάδια των καιρών ότο ορισμένοι έχουν εντελώς σαλτάρει και είναι για δέσιμο. ΑΠΟΜΈΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΊΣΕΙ ΤΟ ΘΈΜΑ, ΕΝΏ ΘΑ ΖΗΤΉΣΩ Ο ΕΝ ΛΌΓΩ "κύριος" ΝΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΕΊ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΌ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα απαντήσω με μία φράση του αείμνηστου Χάρρυ Κλυνν... "Εδώ ο κόσμος κάϊγετάϊ κάϊ το μοϊνι χτενίζετάϊ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι! Να δείχνετε το επίπεδο σας ενώ θα βρίσκεστε σε πλήρη πανικό και απόγνωση. Το ίδιο τέλος θα έχουν όλα τα σκουπίδια σαν κι αυτόν. Όσοι τον στηρίξατε απλά θα έχετε την ίδια τύχη και την ίδια μοίρα. Και τώρα Τσακίσου από το μπλοκ μου, μη μου μαγαρίζεις άλλο το Ιερό μου. Οι σκατομυγες στις ακαθαρσίες.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή